Loading

Despre noi

35+

Proiecte Arhitectură

15+

Proiecte Design de Interior

50+M

Clienți Mulțumiți

Bun venit la Florei Architecture, unde creativitatea și expertiza se unesc pentru a modela lumea din jurul nostru. Cu o pasiune pentru inovație și un angajament față de excelență, firma noastră de arhitectură a fost în fruntea designului și construcției de mai mult de 7 ani.

La Florei Architecture, considerăm fiecare proiect o oportunitate unică de a crea spații care spun o poveste, evocă emoții și lasă un impact de durată. Îmbinăm arta designului cu știința construcției pentru a oferi soluții care rezista testului timpului.

Munca noastra: De la case rezidențiale la complexe comerciale, de la renovări interioare la structuri de reper, portofoliul nostru prezintă o gamă diversă de proiecte care ne evidențiază versatilitatea și creativitatea. Design-urile noastre au câștigat recunoaștere pentru eleganța, funcționalitatea și durabilitatea lor.

Contactați-ne pentru a începe o conversație despre următorul dvs. demers arhitectural.

Servicii.

Servicii
Architectură

La firma noastră de arhitectură, vă transformăm visele în structuri tangibile, uimitoare.

Citeşte mai mult
Design de Interior

Credem în proiectarea de spații care nu numai că vă satisfac nevoile, dar vă depășesc așteptările.

Citeşte mai mult
Modelare & Randare 3D

Design-urile noastre sunt o dovadă a devotamentului nostru pentru frumusețea inovatoare și atemporală.

Citeşte mai mult

"Colaborarea cu Laura ✨ a fost o adevarata placere, calda si prietenoasa, dar si foarte profesionala. Am fost placut impresionat inca de la prima intalnire cu ea cand am fost invitat in biroul ei si am vazut prin ochelarii VR pusi de catre ea la dispozitie 2 variante a cum ar putea arata viitorul meu apartament, ambele realizate prompt dupa doar cateva discutii. Iar acum este ireal sa vad cum apartamentul meu incet incet se transforma in ce am vazut la acele discutii. Simt ca acest lucru este facut posibil doar de entuziasmul si implicarea de care da dovada pentru a aduce la viata proiectul propus si a face ca ceea ce am vazut initial doar in realitate virtuala, sa devina noua mea casa."

Robi

"Am apelat la Laura ✨ pentru locuinta noastra si am fost foarte placut impresionati. Putem spune ca nu au fost necesare multe indicatii, discutiile fiind generale in ceea ce priveste placerile sau dorintele personale, rezultatul fiind propriul nostru "acasa". Am primit 2 variante diferite alegand si discutand varianta finala pe care am autorizat-o ulterior. Colaborarea a fost una placuta pe care cu siguranta o vom repeta in cazul amenajarii interiorului casei."

Andreea & Tinel
Architectură
Design de Interior
Modelare & Randare 3D

Furnizarea de soluții de design personalizate care se potrivesc fiecărui spațiu.

Cu accent pe precizie și atenție la detalii, creăm narațiuni arhitecturale.

Portofoliul nostru prezintă o gamă largă de proiecte care ne evidențiază expertiza și creativitatea. Experimentați arta de a crea spații care sunt pe cât de remarcabile, pe atât de funcționale.